Nya digitalprojekt och e-handel hos Memira

In E-handel, Nyheter, WooCommerce, Wordpress by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Memira eyecenter laserklinik har handlat upp ny webbyrå.

Memira kallar sig den ledande inom ögonlaser och linsbyte i Skandinavien och Nederländerna. Sedan 2019 ägs Memira av vårdföretaget Bergman Clinics. Nu ska gruppen växa inom även ögonsjukvård och optik för att bli en mer komplett syn- och ögonhälsokedja.

Det blev Mild med kontor i Stockholm och Göteborg. Byrån ska hantera webbplats, UX och SEO för gruppen. Mild jobbar främst med Hubspot, WooCommerce och WordPress. Memira är sedan tidigare en WordPress användare efter att bytt bort Optimizely/Episerver för egna webben och intranät. En leverans av bl a Tietoevry.

Alla svenska kunder som valt investera i WooCommerce på sistone hittar ni i MKSE.com Woocommerce e-handel sektion. Klicka här.

” – Memira är ett stort, välkänt varumärke med hög ambition kring det digitala, så det är ett jätteroligt case för oss. Vi går in som samarbetspartner och tar ansvar för all löpande utveckling av koncernens samtliga landsidor: Norge, Sverige, Danmark och Nederländerna. Det blir ett tight samarbete med Memiras marknadsfunktion, med målet att driva deras digitala utveckling framåt.”

Säger Christian Olausson, VD och delägare.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Imponerande siffror från Figma, Sentry, Miro och Hubspot i Senaste Okta BaT