Convendum satsar digitalt, mycket för Webicient att göra

In Hubspot, Nyheter, Open source PHP, Wordpress by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Det händer mycket kring Convendum och co-working space’t i Stockholm i mars (Ahouse, Vasakronan, Epicenter, Atrium Ljungberg m fl). Så även i den digitala kommunikationen och martech-satsningarna för den ledande spelaren. Byråpartnern Webicient i Stockholm berättar att de löpande jobbar med kunden och förändringar just nu sker mest hela tiden. Webicient har på senare tid hjälpt Convendum att designa och integrera olika flöden på webbplatsen. Bland annat så att besökare enkelt kan boka visningar och köpa sina Coworking medlemskap direkt på webbplatsen. Det är en WordPress CMS med HubSpot marketing automation, Hotjar, Albacross, GTM och Yoast samt mycket mer.

Vilka svenska bolag har redan spenderat för mycket på fel headless-stöd och eventuellt missmatchade digitalstöd? Ett MKSE Patreon Premium-konto öppnar upp för MKSE.com Lens och direktkontakt med innovation tech samtal. Prova gratis – en begränsad period.
0Mkr
omsätter CSC AB
Convendum Stockholm City AB omsätter 210,4 mkr och gick med runt 59 Mkr i förlust 2021. Webicient står även bakom profilerande WordPress-case som Texas Longhorn.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  WordPress, Adobe AEM och Webflow CMS dominerar i Sverige, fler headless än monoliter