Nyheterna i EPiServer 6 presenterade i CTP

In Nyheter, Optimizely/Episerver by MKSE.com Redaktion Martin Edenström5 Comments

EPiServer har släppt CMS:et i version 6 i en CTP (Community Technology Preview). Den nya versionen kretsar mycket kring nya Site Center samt nya sätt för mirroring. Site Center är ett nytt UI framework för ägare av EPiServerprodukter. Det ska även vara helt ombyggt av Wirz gäng för att verkligen underlätta för integration av tredjepartsprodukter. Låter som inspiration hämtats från Wordpress extremt enkla tredjepartsproduktsintegration via FTP-mappar. EPiServer Mirroring 2.0 (erbjuds enbart i Enterprise versionen) ger EPiServer...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.