EPiServer 7.5, Folkuniversitet, Ottoboni Episerver, Nyheter

Ottoboni bakom effektiv Folkuniversitet.se på EPiServer

In Episerver, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström1 Comment

Ottoboni har fått uppdraget att göra om Folkuniversitet.se som numera ligger på EPiServer CMS 6. Den nya sajten är tydlig, sökfokuserad (post-back – bra uppdelad med “Vad – Var – När” egenskaper), har features som: Genvägar, Kursöversikt, Facebook-koppling, puffar, Kundo, grafiska menyer (allt på startsidan) och har med de nya reklamfilmerna från John Doe.

Försäljning är sajtens viktigaste drivkraft, säger Daniel Bernehjält, vd Ottoboni.

EPiServer 7.5, Folkuniversitet, Ottoboni Episerver, Nyheter

Sökresultatsidorna har även hjärtan för att favoritisera och möjlighet att boka direkt. Tydligt, kompetent och välgjort. KPI:er mäts som bäst för att göra förbättringar i höst.

Vi har mer på samma ämne:  Episervers ägare köper in sig i API-first e-handelslösningen Commercetools samt Contentstack headless

Designmässigt även bättre än senast då Ottoboni för SSU skrev om Joomla!-mallar och döpte om dem till “SSU” vilket skapade en debatt i Joomla!-Sverige.

För ett år sedan lanserade även Ottoboni Folkhögskola.nu, en samlingssida för alla 148 folkhögskolor i Sverige med info om kurser.

Kommentarer

  1. Pingback: Tweets that mention Ottoboni bakom effektiv Folkuniversitet.se på EPiServer | Might Know Something Else -- Topsy.com

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.