P&G ersätter tre teknikstackar, SharePoint och 10 CMS med Sitecore XP, har börjat utrullning på 800 webbar

In Nyheter, Sitecore XP by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Här är en som trots allt verkar tro på single-suite, en uteslutande produktsvit. Det är enorma P&G, som genom varumärkeschefen Marc Pritchards uttalanden tidigare i år blev en typ av pionjär inom framtida programmatic, DMP och online marketing, även är en ny global användare av Sitecore XP. Det är där en Sitecore XP har ersatt P&G’s tidigare mycket komplexa ekosystem av varierande produkter inom .NET, Microsoft SharePoint Server, Java och PHP samt hela tio olika CMS (Drupal...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.