Prestandaproblem kan orsaka tittartapp för Volvo och SvD i ny, native annonslösning

In CDP, DMP, Cloud / Förvaltning, Nyheter, Wordpress by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

För att komplettera allt mer paywallat innehåll har SvD.se släppt Brandedstory.svd.se, en ny native annons-lösning där Volvo Cars är bland de första annonsörerna ut. Februari-kampanjen heter "The Get Away Car".Här har de släppt loss kända poddaren Kristoffer Triumf som för sponsorn intervjuar vanliga svenska Volvoförare. Reklambyrån Animal och produktionsbolaget Swim Club står bakom filmerna och poddarna. Men den omslutande tekniken får lida då innehållsproducenterna valt lägga samtigt "long-read" kampanjinnehåll på en och samma "one-pager". Bildmaterial i...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment