Prestigevinst, nya Microsoft.com byggs på Sitecore, inte Episerver

In Adobe AEM, Microsoft .NET, Nyheter, Online Marketing, Sitecore XP, Teknik by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

I en ny casestudie påpekar Sitecore att nya Microsoft.com är byggd på deras plattformar Sitecore® Experience Platform™ (XP) Sitecore® Experience Database™ (de gillar verkligen trademark och copyright-symbolerna, som ingen annan). Allt givetvis i en Microsoft Azure miljö. Ett slag mot andra Microsoft-beroende partners som nog gärna fyllt samma funktion. Inte minst Episerver, som sedan Karen Chastain kom in i varannan mening gärna pratat om hur tighta de är med mjukvarujätten. Caset pekar på hela Microsoft.com, men...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon