Redeye väljer inhouseutvecklad Drupal

In Drupal, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Update: Aktieanalysföretaget Redeye har lanserat delsajten Aktieguiden byggd på Drupal. Dan Larsson och Tomas Otterbeck på Redeye har byggt webbplatsen. Nodeone. har hjälpt till med bland annat behovsanalys och kravspecifikation, veckovisa workshops och rådgivning. Nodeone har även fått förtroendet att drifta Aktieguiden på de egna Drupal-optimerade servrar. Redeye har sedan flera år tillbaka en stor analys- och bloggcommunity om aktiehandel, Drupalsajten innehåller information om hundratals aktiebolag. Nodeone har tidigare i sommar även släppt Tenstakonsthall.se på...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment