Rusta fick upp ny Storm och Umbraco Headless Commerce e-handel på 14 dagar

In E-handel, Headless / Decoupled CMS, Nyheter, Storm Commerce, Umbraco by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Ibland är det bra med startup-ambitioner och fristående, dynamiska och snabbväxande varumärken som inte påverkas av legacy eller internpolitik på samma sätt. Rusta använde sina erfarenheter och tekniska headless-plattformar från de egna, fristående e-handelsbolagen Ciqola Carpets och Happy Angler när de på bara veckor ska ha byggt upp sin e-handelskompetens och grund för nya Rusta.se. På grund av Corona-pandemin var det av yttersta vikt att realisera en lösning snabbt och trots att projektet presenteras nu i juni...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon