Doberman designar och finaniserar Superphone, Salesforce CRM för din adressbok

In CRM Customer Relationship Management, Nyheter, Salesforce by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Superphone är ett spännande app-projekt som svenska Doberman både designat och delfinansierat genom egna greenhouseinitiativet DobermanForward. Målsättningen är att "CRM-ifiera", eller skapa ett "mini-Salesforce " för alla våras telefonböcker i mobiltelefonen. Tanken är att skapa automatiska regler (patenterade "Never lose touch" kallas idén) där viktiga kontakter regelbundet och per automatik följs upp enligt några fördefinierade regler. Därefter kan automatiska SMS-meddelanden som "höras?", "luncha?" etc. skickas ut. Låter rätt stressigt och aningen statiskt, men mer användbart för t...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon