Så många är bakom GP.se paywall GP+

In Escenic, Nyheter, Paywall, Polopoly Atex by MKSE.com Redaktion Martin Edenström2 Comments

Under en rätt stökig paneldebatt ledd av Axel Andén på fredagens Drupalcamp meddelades i alla fall intressant, svensk "post paywall" information från mediahuset Stampen. Den kom från Göteborgs-Postens (GP) Martin Holmberg, ansvarig digital development, som ansvarat för den nya satsningen GP+ (på Polopoly CMS). Släppt den 24:e mars för 19 kronor i månaden. Han berättade att under en procent av GP.se's läsare nu valt att anamma den Aftonbladet plus-liknande featurematerialmodellen. Det skulle i så fall innebära omkring 4200 betalande läsare...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa allt och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du blir en supporterande medlem till MKSE.com. Du betalar vid månadsskiftet och kan därför läsa innan du debiteras. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19:- SEK i månaden. Pengarna går till drift och licens för att driva MKSE.com. Betalas via ApplePay, Paypal eller kort. Stort tack för ditt bidrag och din förståelse!
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Kan inte Stampen, Bonnier och
    Schibsted
    sätta sig och skapa sitt eget “Piano Media-upplägg” med Flattr-uppdelning och oAuth-liknande SSO. Är iTunes procentsats för hög för mediahusen tror jag det är det enda som kan lyckas.

  2. Kan inte Stampen, Bonnier och Schibsted sätta sig och skapa sitt eget “Piano Media-upplägg” med Flattr-uppdelning och oAuth-liknande SSO. Är iTunes procentsats för hög för mediahusen tror jag det är det enda som kan lyckas.

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.