Så tänkte Spendrups Bryggeri när de köpte in Sitecore och Storm B2B e-handel

In E-handel, Nyheter, Sitecore XP, Storm Commerce by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Sigma IT Consulting ska leverera då Spendrups gör en större satsning på e-handel inom B2B. Det övergripande målet är att kraftigt öka andelen onlineförsäljning och antalet anslutna kunder. Anpassningar av avtalspriser, anpassat sortiment och anpassat innehåll för olika kundsegment var extra viktiga delar när systemet skulle väljas ut.

Plattformen Spendrups Bryggeri valde efter utvärdering blev en SaaS-baserad STORM e-handelsplattform i kombination med Sitecore Experience Platform. Det blir första leveransen från leverantören, tidigare i år har iStone Cross Commerce i Göteborg jobbat med Spendrups nya PIM-system. Man har inte tidigare använt sig av Sitecore.

” – Spendrups är ett anrikt familjeföretag med många trogna kunder inom restaurangbranschen. Med vår nya e-handel vill vi möta våra B2B-kunder på ett personligt sätt. Det ska vara enkelt att beställa från oss, på de tider och vid de tillfällen som passar varje kund bäst. Vi är övertygade om att ett tydligare fokus på kundens behov ökar vår potential att driva försäljning via e-handeln.”

Säger Anette Stjernkvist, Försäljningsdirektör på Spendrups. Mats Anund, IT-chef på Spendrups fortsätter:

0år
firar bryggeriet i år

” – Det här är en viktig satsning för Spendrups och vi har fäst stor vikt vid att hitta rätt i valet av e-handelslösning. Vår nya e-handel måste utan problem hantera alla aspekter av modern B2B-försäljning online där avtalspriser, anpassade sortiment och anpassat innehåll för olika kundsegment är extra viktiga delar för oss. Genom att välja en SaaS-lösning som STORM får vi dessutom ett problemfritt ägande.”

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Sitecore vinner Sephora Marketing Automation AI-uppdrag

Leave a Comment