Sanity och Storyblok dominerar i G2 headless CMS genomgång

In Contentful, Contentstack, CXM, Headless / Decoupled CMS, Kontent.ai, Nyheter, Sanity, Storyblok, Umbraco by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Även G2 har sammanställt en ny ”grid” för headless val och ledare inom sektorn. Där är det faktist igen norska Sanity som dominerar som relativt ensam i det övre högra hörnet som ”Leader”. Konkurrenter som ligger närmast är österrikiska Storyblok samt därefter danska Umbraco, tyska Hygraph och tjeckiska Kontent.ai. Tyska Contentful placeras i novembers liveranking rakt på mittenlinjen inom nöjdhet men högt upp gällande marknadsnärvaro.

0st
headlessaktörer utvärderas i gridden
AD:  

Var detta verkligen det rätta valet? Det smartaste att göra i denna situation? Öppna upp MKSE.com expertpanel videosamtal inom 5 minuter med ett MKSE 🔭 LENS konto idag. En del av MKSE Patreon Premium, högsta nivån. Utvärderingar, stöd plattformsval, databastillgång och expertrådgivning.

Betygen i G2s mätningar baseras på, som MKSE.com skrivit om sedan 2015, inskickade reviews och omdömen från förhoppningsvis emailverifierade kunder och partners. Sanity har 4,7 av 5 här på 707 reviews, de närmsta konkurrenterna har enbart runt 250-300 reviews, som börjar med en gratislicens och därefter för så lite som 99 dollar i månaden (949 för företag).

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Fastighetsbyrån uppdaterar egen Contentful headless närvaro