Sjöfartsverket köper för 12 Mkr av Consid

In Nyheter, Offentlig sektor, Optimizely/Episerver by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Sjöfartsverket har tecknat ett nytt ramavtal gällande kommunikationsuppdrag värt 12 Mkr tillsammans med it- och kommunikationsföretaget Consid efter en upphandlingsstrid. Avtalet inbegriper strategisk-, taktisk- och praktisk kommunikation genom bland annat film, grafik, trycksaker, grafisk form och PR. Dessutom får Consid förtroendet att ta fram verkets tidning Sjörapporten. Sjofartsverket.se är en Optimizely/Episerver produktion som Consid vann för fem år sedan från CGI. "– Vi ser fram mot ett strategiskt samarbete med Sjöfartsverket, där vi hoppas kunna vara...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon