Mycket att vinna på fler kundrecensioner för svenska e-handlare, menar ledande norska Lipscore

In CXM, E-handel, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

MKSE.com Norge ✕ Sverige: Norska Lipscore Ratings & Reviews vill gärna nå ut till fler i Sverige. I samband med detta har man tittat närmare på hur olika svenska e-handlare hanterar och presenterar kundrecensioner i mars 2021. Det visar sig att 45 procent av de undersökta e-handlarna visar inte kundrecensioner överhuvudtaget, medan 34 procent har svårt att få kundomdömen i sina webbutiker. Det överraskar MKSE.com martech- och Norge-expert Ole Martin N. Evensmo från Springboard Martech som analyserat datan.

”- Produktrecensioner har en mycket positiv effekt på konverteringsgraden, SEO och kundförtroendet, något som bidrar till ökad omsättning. Det har varit ett av Amazons fokusområden i många år. Det överraskar mig att svenska e-handlare inte satsar mer på detta.”

Evensmo har jobbat med företag som ElgigantenDetta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Komplett Bank köper in marketing operations och Agillic martech


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.Login with Patreon