Consid snor två Episerver uppdrag från CGI

In Nyheter, Offentlig sektor, Optimizely/Episerver by MKSE.com Redaktion Martin Edenström3 Comments

Consid har tagit över Swedavia/Luftfartsverket samt Sjöfartsverket på Episerver från CGI. CGI och deras Episerver låda specifikt (som flera år var ledande i landet) ska ha drabbats av ett större kompetenstapp de senaste åren. Avtalen innefattar uppdrag med såväl enskilda konsultinsatser som helhetsåtaganden. Konsultrollerna inkluderar: Verksamhetsanalytiker Kravanalytiker Metodstöd Projektledare... Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går bra att läsa allt innehåll flera dagar innan debitering. Summan bestämmer du själv, börjar på 19 SEK i månaden. Ge gärna det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com lever kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd! Är du redan medlem, men utloggad? Tuffa cookies-tider nu. Se till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här intill. Eller registrera dig direkt på MKSE.com via Unlock-länken.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelfrfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Hej! Ett förtydligande kan vara på sin plats. 2013 gick 8 personer,varav 3 utvecklare på CGI:s Gävlekontor till en konkurrent. Vad gäller Swedavia förstår jag inte vad som avses. Mig veterligen har vi inte haft någon epi-leverans till Swedavia på ca 3-4 år.

  2. Vad jag vet så har inte LFV eller Sjöfartsverket låtit någon ny leverantör ta över deras befintliga webbar. Sedan är det väl så att det område som Consid har möjlighet att erbjuda konsulter inte alls har något med utveckling av webbar att göra? Kanske som kravanalytiker eller projektledare men inte annat…

  3. .. @consid_ab alltid billiga timpeng får slåss mot tomorro 500sek/h efter ny upphandling.

Leave a Comment