SJs VD Fritzson: Digitala plattformsbyten inte viktigt, så transformerar vi järnvägen

In Adobe AEM, Java, Nyheter, Offentlig sektor, Teknik by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Nog har vi 320 km/h tåg även i Sverige. Om ett tag. Det blir inga japanska hastigheter i närtid, berättar SJs VD Crister Fritzson under SIME 2017, däremot kan hastigheterna med infrastrukturförbättringar utökas rejält inom en 20-årsperiod eller så. Fram tills dess satsar SJ vidare digitalt. Järnvägsbolaget berättar att de bland annat använder sin nya labb-app SJ Labs på Appstore frekvent för att ta tempen på vad resenärerna tycker och efterfrågar. Appens feedback används sedan för att:...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon