Skara kommun spicar till det med ny SiteVision CMS

In Nyheter, Offentlig sektor, SiteVision by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Skara kommun ville skapa en ny webbplats som inte bara stod för enbart informationsflöde men som också skulle stärka Skara som platsvarumärke. de valde SiteVision CMS för detta. Ett mer flexibelt flöde ska göra det möjligt för kommunen att bättre framhäva de tjänster som används mest. Nu ska människorna och miljöerna i Skara kommun bättre lyftas fram. Impera stod för varumärkesarbete, webbstrategi, design och produktion....

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment