Tierra.se sjösätter sin Magento lagom till högsäsongen

In Adobe Commerce / Magento, Check out/Kassasystem, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Ännu en av Magento utrullningarna från Vaimo och Naturkompaniet. Nu är det Tierra.se som går live på PHP-plattformen. Med en projektplan om 14 veckor, en projektbudget om 530 timmar satte teamet ihop e-handeln som rymmer över 7000 produkter.Utmaningen enligt Vaimo var att få till varumärkets design och känsla och föra in det i e-handeln. Erik Tjerneld, Brand Manager på Tierra, säger: "- Den nya webbplatsen fungerar riktigt bra då den verkligen lägger tonvikten på Tierras produkter. Just nu arbetar vi...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment