SMoK modulmaxar sin nya Drupal webb av Xelera

In Drupal, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Sveriges Musik- och Kulturskoleråd, SMoK, fått en nylanserad Drupal-portal av 17 man stora Xelera Communication i Göteborg och Ukraina, hälsar VD Kenneth Bäck. Diskussionsforum, Förebyggande spamskydd med Mollom, intranät för grupper, kommentera nyheter, delta i omröstningar, iCal kalendarium, titta på videoklipp och sök efter Sveriges kommunalt finansierade musik- och kulturskolor är några nyheter. De som är involverade i något av SMoK:s projekt kan ansöka om medlemskap i respektive projekts organiska grupp på webbplatsen....

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment