Snygg besökarpåverkan inför nya SvD.se

In Escenic, Facebook Open Graph, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

SvD.se kör ett nytt upplägg för att låta besökarna tycka till om den kommande Escenic CMS-sajten SvD.se 2011. I en PHP-skriven kampanjsajt har SvD, tillsammans med en Netdialog.se (med Facebook Connect inloggning numera!) chat, en bild på nya desingnen. Chatten är för omgående kommentarer på den nya layouten till Fredric Karén, chef för SvD.se. Ett nytt, kreativt exempel på hur besökarpåverkan snyggt kan drivas in och bearbetas. Tidigare brände Avanza en del på sin Liferay CMS...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment