Sogetis SaabGroup.com på SharePoint 2010 fick hjälp av en EPiServer

In Chatbots, Community, Facebook Pages, Nyheter, Office 365 SharePoint Online, Optimizely/Episerver, SharePoint MOSS 2007 by MKSE.com Redaktion Martin Edenström2 Comments

Sogeti Sverige har släppt nya SaabGroup.com för den svenska försvars och säkerhetskoncernen. Det fanns även plats för en EPiServer CMS 5 när Sogeti byggde sitt nya SharePoint 2010 case. Det var inte klart då Sogeti berättade om projektet för omkring 7 veckor sedan. Designen står svenskengelska Zooma för. Innehåll i denna intressanta och snygga release då: Den populära grafiska menyn finns på plats. En scrollbar, stor carousel som även agerar bakgrundsbild (också tidstypiskt) Kontaktpersoner, kontaktforumlär och...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Hej! Det som inte framgår i artikeln är att sajten är designad av Zooma. Jag förstår att det är fokus på CMS här, men eftersom det nämns så mycket om designen så tyckte jag det var värt att nämna :)

Leave a Comment