Sopra Steria ska bli stora på Salesforce med nysatsning och riktat traineeprogram

In Nyheter, Salesforce by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Sopra Steria omsätter runt 45 miljarder SEK och har sedan några år tillbaka titulerat sig "Norges största IT-konsultbolag, sett till antalet anställda". Totalt finns 46 000 medarbetare, vara 450 i Sverige där kontor finns i Östersund, Stockholm, Göteborg och Malmö. I samarbete med de svenska kontoren görs nu i höst en satsning på Salesforce. Sopra Steria säger sig sedan tidigare ha en stark position inom Salesforce i Skandinavien. Bolaget är bl a Salesforce Platinum Consulting partner...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon