Accenture har redan avverkat 100 metaverse-möten i Microsoft Teams

In AI, Machine Learning, Botar, CXM, ECM, Microsoft .NET, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Microsoft hakar på sin gamla vän Facebook när de blir Meta och tror stenhårt på metaverse framöver. Stöd i hårdvara ska finnas för ett otal VR-set och glasögon samt Microsofts egna HoloLens. Microsoft har redan släppt en "Metaverseversion av Teams" kallad Mesh for Teams och släppt in partners som betatestare. Accenture finns med vid lanseringen. IT-konsulten har redan avverkat runt 100 möten för 10 000 anställda i Microsofts nya Teams mesh metavärld, säger Microsofts Jared Spataro....

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon