ST satsar på enskild kampanjsplash i ny digital närvaro

In Drupal, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström1 Comment

ST har fått en uppdaterad digital närvaro signerad fackförbundens favorit, Wunderkraut.STs officiella webb skiljer sig en del från Wunderkrauts andra fackföreningssajter. Här är det en strikt kampanjbaserad splash en majoritet av besökarna kommer mötas av med uppmaningen att bli medlem i två call-outs. Det är nästan svårt att hitta annan information eller länkar för t ex existerande medlemmar. Allt som kvarstår är en leaflet-lik one-pages återfinns löptext om förbundet. Det gäller när webben nås via det översta, betalda sökresultatet....

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa allt och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du blir en supporterande medlem till MKSE.com. Du betalar vid månadsskiftet och kan därför läsa innan du debiteras. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19:- SEK i månaden. Pengarna går till drift och licens för att driva MKSE.com. Betalas via ApplePay, Paypal eller kort. Stort tack för ditt bidrag och din förståelse!
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Hej, STs nya Drupalsajt finns på st.org. Landnings/kampanjsidan som refereras till ovan är äldre och inte byggd i Drupal. Den kommer för övrigt snart att fasas ut.

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.