Widrikssons och Star Republic utvecklar ny portal med realtids-vy, Coop första kund

In Android, CXM, Nyheter, Optimizely/Episerver by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Update: Bengt Wessborg berättar att Star Republic är med och utvecklar den nya Last Mile-lösningen som åkeriaktören Widrikssons just lanserat. Coop är en av användarna till leveransportalen, då får de bättre överblick och mer kontroll över leveransen via SMS och en bild över var samtliga fordon befinner sig i realtid. "- Leveranssäkerhet är viktigt för oss då våra kunder är beroende av våra matkassar för att lösa vardagen. För att möta det behovet har vi den...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon