Storbanken överlevde Covid-19 året med bra CMP-stöd

In Nyheter, CDP, DMP, Content Marketing, CXM, Online Marketing by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Storbanken Saxo Bank ska nyligen ha hyllat sitt egna val av att införa ett datadrivet CMP-stöd för egna bankverksamheten. Det ska ha hjälpt den danska finansaktören att navigera genom det speciella året 2020 mer framgångsrikt. "Traditionellt är många banker beroende av att människor går in i till våra kontor på gatan. Som jämförelse är online investeringsbanktjänster faktiskt "finansiell e-handel". Vi når kunder online. Vi omboardar dem online. Hela vår kommunikation med våra kunder är online." Mads...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon