Swedol ska nå 5 md. Förbättrar e-handel och effektiviserar processer på ny Adobe Magento 2

In Adobe Commerce / Magento, CXM, E-handel, Nyheter, Omnikanal by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Swedol med kedjevarumärkena Swedol, Grolls, Univern och Nima har en ambition att gå från en omsättning på 2,6 miljarder kronor till 5 miljarder år 2020. I denna resa är digitaliseringen ett viktigt verktyg och Lybe berättar att de fått hjälpa till att bygga upp den nya e-handeln med flera typer av stöd för omnikanal. " - Ett område som vi arbetar för att utveckla är digitaliseringen av verksamheten där vi både kan stärka vårt erbjudande ut...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon