Telenor och Clas Ohlson i ny ”Store-in-store” omnikanalsatsning

In Nyheter, Omnikanal by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Clas Ohlson fortsätter att satsa på omnikanaltrenden Store-in-store. Nu tillsammans med Telenor och deras egna butikskoncept. Telenor ska flytta in på Clas Ohlsons golv och ha säljare på plats i sex olika butiker. Det blir andra samarbetet på plats i butik, samt i potentiella digitala utskick etc. efter Mathem-samarbetet.

Tillsammans med Telenor hoppas Clas Ohlsons bredda sitt erbjudande inom telefoni och bredband för nya målgrupper. Bolaget trot att det öppnar upp möjligheter att generera ytterligare besökare och försäljning.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Iprospect går in på Clas Ohlson, nya tekniska plattformar

Samtidigt görs Clas Ohlsons sortiment mer tillgängligt via ytterligare en digital plattform, vilket kan leda till att fler besöker butikerna.

Det gäller bara att den fortfarande gällande abonnemangsfrågan kring tele och bredband inte isolerar eller genererar någon typ av misstro hos de Clas Ohlson-kunder som har Telia eller Tre. Det är en känsla ingen återförsäljare vill ge. T ex har fortfarande inte Tele2 vågat ta ut svängarna på samma sätt som de hoppades kunna göra med exklusiva digitala upplevelser enbart för de Tele2-abonnenter (Tele2 Arena-appen) som besökte arenan.