SBAB blir techbolag, ny Salesforce Marketing Cloud tar täten

In Nyheter, Offentlig sektor, Salesforce, SiteVision by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

SBAB har inte några egna bankkontor, därför är det extra viktigt att banken upprätthåller en effektiv och bra kundkommunikation menar bankens VD Klas Danielsson. Detta gör man sedan årsskiftet i en nysatsning tillsammans med Salesforce och en ny Salesforce Marketing Cloud. SBAB kommer använda Salesforce Marketing Cloud för all sin framtida leadshantering. Enligt SBAB själva är satsningen en del av den förändring där huvudkontoret allt mer liknar ett it-bolag. Drygt hälften av personalen jobbar med tech och delvis martech. SBAB säger...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon