Tengbom byter byrå efter bara månader, bygger nya team med SthlmConnection

In Nyheter, Wordpress by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Bara 11 månader efter samarbetet med Fröjd väljer Tengbom, en av Sveriges största arkitektfirmor, att avbryta samarbetet för att istället börja jobba tillsammans med SthlmConnection. Det berättar den nya WordPress-leverantören via Olle Axelsson för MKSE.com idag. SthlmConnection kallar sig själva en mindre digitalbyrå som är ödmjuka för uppgiften. Tengbom har över 600 arkitekter i Sverige och Finland. Men de båda parterna ska funnit varandra i synen på kreativa och innovativa projekt. Tengbom har med SthlmConnection samlat...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon