Under Armour visar upp Adobe Experience innehåll på alla butiksskärmar

In Adobe AEM, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Adobe har verkligen lyckats gällande de globala, hippa konsumentvarumärkena. Efter att fått en lejonpart av alla personbilmärken, flera snabbmatskedjor och flera större sportvarumärken så ansluter ännu en till de sistnämnda som Experience Manager användare. Det är amerikanska Under Armour som på sistone gått upp i Adobe Marketing Cloud med målet att skapa mer personaliserade omnikanal upplevelser. Bolagets fysiska närvaro ska föra samman med det digitala och mätas på samma sätt. Under Armour använder numera även nya...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment