Under Armour visar upp Adobe Experience innehåll på alla butiksskärmar

In Adobe AEM, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Adobe har verkligen lyckats gällande de globala, hippa konsumentvarumärkena. Efter att fått en lejonpart av alla personbilmärken, flera snabbmatskedjor och flera större sportvarumärken så ansluter ännu en till de sistnämnda som Experience Manager användare.

0SEK
kostar Under Armours senaste låda som innehåller uppkopplade hälsoprylar

Det är amerikanska Under Armour som på sistone gått upp i Adobe Marketing Cloud med målet att skapa mer personaliserade omnikanal upplevelser. Bolagets fysiska närvaro ska föra samman med det digitala och mätas på samma sätt.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Cupra säljer el-SUV i Sverige med uppdaterade Adobe identity graphs

Under Armour använder numera även nya ”Adobe Experience Manager Screens tekniken i sina butiker. En customer journey teknik som kan presentera kundanpassat innehåll i butik baserat på vilka touchpoints med varumärket kunden haft tidigare under dagen. Eller om kunden väljer att på ett ”Minority report” sätt ”kasta upp” sitt konfigurerade produktinnehåll i smartphone på den större skärmen i butik.

Under Armour använder även Adobe Marketing Cloud som ett repository för all kanaldata, content som bilder och övrig media.

Armour är högteknologiska i sig själva. De har flera år satsat på att köpa upp startups inom hälsa (Map My Run) samt har tagit fram egna uppkopplade sportprylar.

Ua Band

Leave a Comment