Så blir Facebooks egna webbläsare, håller hårt om trafiken

In Facebook Open Graph, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

I veckan har Facebook börjat rulla ut sin nya, egna webbläsare för allt fler mobilanvändare. Från att enbart kunna ladda om och gå fram och tillbaka kommer nästa versions webbläsare att erbjuda mer. Med webbläsare avses delen som aktiveras då externt innehåll i länkar öppnas upp via Facebook-appen. Webbläsaren har en klassiskt blå Facebook-design och ett eget adressfält för URL:er. Stöd för bokmärken finns med. Det finns dessutom statistik över Likes och andra Facebook-data direkt i anslutning till...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment