Union to Union väljer samma CMS som alla fackförbunden

In Drupal, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Kollektivavtalsanslutna Awave beättar att de under sommaren har tagit fram en ny Drupal 7 lösning åt Union to Union. Organisationen samordnar LO, TCO, Saco och deras medlemsförbund i det fackliga utvecklingssamarbetet. De svenska förbunden kan genom Union to Union stötta ett hundratal fackliga utvecklingsprojekt i lika många länder. En mer tilltalande design togs fram och gränssnittet gjordes snabbare. Dessutom byggdes en implementering mot SIDA in för att kunna ladda in aktuella uppgifter från pågående projekt. Union...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon