Värmdö kommun köper in diarieföring, nämndhantering och planhantering

In ECM, Nyheter, Offentlig sektor, Public 360°, SiteVision by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Värmdö kommun har köpt in Tietos förvärv, den molnbaserade lösningen Public 360° Online, för ett nytt kommunövergripande dokument- och ärendehanteringssystem. De vill förbättra servicen till medborgarna. Tieto har ett helhetsansvar för samtliga delar av lösningen. Avtalsperioden sträcker sig över fyra år med möjlighet till förlängning i ytterligare tre år. Centrala processer såsom diarieföring, nämndhantering och planhantering stöds inom lösningen. "– Vi är väldigt glada över förtroendet från Värmdö kommun, som i nära samarbete med oss kommer att...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon