Växjö Kommun växlar till SiteVision, anlitar Milou

In Nyheter, Offentlig sektor, Sitevision by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Milou är ny ramavtalsleverantör till SiteVision-användaren Växjö Kommun. Upphandlingen av strategisk kommunikation genomfördes av kommunen och gäller, förutom kommunen själva, även Värends Räddningstjänstförbund, Vidingehem, Södra Smålands avfall och miljö samt Växjö Fastighetsförvaltning AB. I upphandlingen efterfrågar Växjö kommun ”Strategisk kommunikationsplanering och/eller strategisk marknadskommunikation”.

”Vi är så otroligt glada över att få förtroendet att leverera strategisk kommunikation till en så expansiv kommun som Växjö. Det visar på den utveckling vi som byrå har genomgått de senaste åren – till att bli en helhetsleverantör inom strategisk såväl som kreativ kommunikation.”

Säger Milous VD Jessica Söderlund. Växjö är en av alla kommuner som bytt ut en tidigare Episerver-lösning.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Flytt till Google GCP räddar Nordnet i pågående hackerattacker, köper headless

Beställarstöd inom e-handel och CX

MKSE.com har data och kunskap från över 15 000 svenska upphandlingar och plattformsval. Fatta rätt beslut. Gör som SJ, KI, Avanza och Telia Company. Anlita en expert inom området. Kontakta oss idag.

⬇ Fyll i formuläret nedan eller klicka för att e-posta oss