Visual Art handlar upp ny digital kommunikationspartner

In CXM, Marketing Automation, Nyheter, Wordpress by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

BerntzonBylund Communication Group (BB Comm Group) hör av sig till MKSE.com och vill berätta att de nyligen inlett ett strategiskt kommunikationsarbete med Digital Signage-företaget Visual Art. En användare av WordPress och MailChimp Marketing Automation. Visual Art ska vara på en snabb tillväxtresa och expanderar i Norden och vill ta ytterligare steg i Europa. I samband med detta ville Visual Art stärka sina kommunikationsinsatser. Samarbetet mellan Visual Art och BB Comm Group påbörjas löpande från den 1...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon