Konverteringsstödjande chattar från Netop och Wussap Surftrain

In Chatbots, Community, Facebook Pages, Nyheter, Sociala media / web2.0 by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Den enormt fina statistiken kring antalet avslut/konverteringar som slutförs med stöd av en väl tillgänglig chattfunktion har gett ett eko ibland produkttillverkarna.

http://www.netop.com/typo3conf/ext/t3site/Sites/Main/Resources/Public/Images/header-globe-hands.png

Chatt har även blivit lättare att centralt kontrollera tillsammans med administrationen av Facebook Pages samt Twitter för webbplats- och e-handelsägarna.

MKSE.com har tidigare listat moderna funktioner för livesupport här. Nu har det även dykt upp några nya, populära aktörer inom området.

En av dem är danska Netop Help Desk Support Solutions med kunder som CDON, Apollo, SAS och Danska posten.I 28/3-uppdeteringen lade Netop till Remote View och Assistance Capabilities funktioner. Inne på samma spår, men integrerat i samma produkt är svenska STING-bolaget Wussap Surftrain.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  AI ska få fler våga köpa däck online från Däckskiftarna

Det är till utseendet en chatt med med ”stödjande surf” möjligheter á la Windows Remote Assistance i Microsoft Windows. Tjänsten vill hjälpa webbplatsägare att instruera, kommunicera och lotsa sina besökare för förståelse eller konvertering.

Leave a Comment