Winston släpper Fondmarknaden och Målnsätra Gård på Umbraco

In Intranät, Nyheter, SEO, Umbraco by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Winston står bakom Molnsätra Gård baserad på nya Umbraco version 4. Sajten, med runt 14 000 besökare i månaden, innehåller ett väd utförd webb-art direction samt är försedd med en trevlig AJAX "hitta hit" i överkant, en carousel och SEO-anpassad navigering. Winston står även bakom Fondmarknaden.se på Umbraco CMS. Den nya, även den mycket trevligt designade sajten, innehåller flashanimerade flikar som via val i puffnavigering ger mer information direkt på startsidan. Innovativt. Det finns även AJAX...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment