EC Software bakom Life e-handel och CMS

In Check out/Kassasystem, Nyheter, Övriga / Custom CMS by MKSE.com Redaktion Martin Edenström2 Comments

Den för MKSE.com okända e-handelsleverantören EC Software, med VD Ingi Mar Elvarsson, mailar och berättar att hälsokedjan Life med 200 butiker i Sverige släppt Lifebutiken.se på deras plattform. Bolagets första e-handel. Den trevligt designade sajten bjuder på flera tusen artiklar. Varukorgen är i AJAX och direktuppdateras. Life styrs i övrigt både med drop-down menyer samt en SEO-navigering i nederkant. Interaktivitet finns i form av möjlighet att kommentera. På produktsidorna finns flera bilder per produkt. Produktlistningen ser...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. B.la gothiaforlag.se och verbum.se använder ecWeb och har webbshop.

  2. B.la gothiaforlag.se och verbum.se använder ecWeb och har webbshop.

Leave a Comment