6 punkter om WordPress och säkerhet

In CXM, E-handel, Infomercial, Nyheter, Wordpress by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

WordPress är världens mest spridda och använda CMS och har idag 25% av världsmarknaden. Men hur säkert är WordPress och vad kan man göra för att säkra upp WordPress? Nedan är tips från webbyrån Triggerfish som specialiserat sig på komplexa WordPress projekt. Varför hör vi om säkerhetsbrister? WordPress är ofta omnämnd när säkerhetsbrister har uppdagats och det finns som vi ser det två anledningar till detta. 1) När man hackar något som driver 25% av...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment