Ska Adobe bli konsulter? Kompetensbrist och framtiden för Professional Services

In Adobe AEM, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Adobe Digital Marketing-gänget skapar gärna en egen relation direkt med sin kund. Det syns inte minst då de gång på gång envisas låta nyckelkunder prata gentemot andra, förhoppningsvis blivande kunder. På scen, i breakoutsessions, under pressträffar och i casetexter. Det är kunden och inte partners, leverantörer eller konsulter som exponeras utåt. En trevlig strategi, men som samtidigt belyser ett av Adobes absolut största tillväxtproblem 2014-2015. Utvecklingsprojekten står utan resurser och riskerar försenas gravt. Det gäller även några...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.