Innebär Adobe Vendor Bundled Extensions bättre kontroll över 7040 martech produkter?

In Adobe AEM, Adobe Commerce / Magento, Adobe Marketo, CXM, E-handel, Martech, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

En av nyheterna Adobe presenterar för och tillsammans med partner under fjärde kvartalet 2019 är satsningen på Vendor Bundled Extensions. En reaktion inför 2020 då bolaget sedan ett och ett halvt år tillbaka är ägare av Magento e-handel och ett community med omkring 5600 egna Extensions (plugins) i årets version av Magento Marketplace. Dessutom ett sätt signerat Adobe hur det går att se igenom den ständigt växande martech kartan. Adobe... Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går bra att läsa allt innehåll flera dagar innan debitering. Summan bestämmer du själv, börjar på 19 SEK i månaden. Ge gärna det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com lever kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, men utloggad? Tuffa cookies-tider nu. Se till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här intill. Eller registrera dig direkt på MKSE.com via Unlock-länken.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & publicisten Martins Patreon at SEK1 or more
Unlock with Patreon