Affärsverken handlar upp Milou som ny digital partner

In Nyheter, Offentlig sektor, Optimizely/Episerver by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Under våren genomförde Affärsverken Karlskrona AB en omfattande upphandling av Strategiska kommunikationstjänster till Affärsverkens medarbetare och kunder där de efterfrågade ett helhetsåtagande kring både digital och analog kommunikation, såväl internt som externt. Milou skall i fyra år leverera strategisk kommunikation till Affärsverken. ” - Att vinna denna upphandling och få möjlighet att tillsammans med Affärsverken ta ett helhetsgrepp kring deras kommunikation känns oerhört spännande och nästan lite hedrande.” Säger Jessica Söderlund, VD på Milou. Milou jobbade...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon