aftonbladet, bambuser, cydia, fotbollsbladet, Google App Engine, iphone, iPhone 3GS, jailbreak, Marcus Leifby Escenic, iPhone, Nyheter, Streaming

Aftonbladet Fotbollsbladet använder Bambuser över jailbreakade iPhones

In Escenic, iPhone, Nyheter, Streaming by MKSE.com Redaktion Martin Edenström7 Comments

Aftonbladet har börjat länka in Bambuser som ett komplement till sitt Fotbollsbladet.se (på Escenic) när CoverItLive används för direktchatt om Zlatan och annat. Men det är inga mobilbaserade livesändningar av direktsänd fotboll vi pratar om, det är en strömmad bild på journalistens pannben när han tittar på och chattar om direktsänd fotboll. Efter en halvlek hade 4460 snabbtittat på journalisten Marcus Leifbys huvud men blott 32 tyckte det var värt att stanna och se/höra tangentknapprandet live....

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa allt och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du blir en supporterande medlem till MKSE.com. Du betalar vid månadsskiftet och kan därför läsa innan du debiteras. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19:- SEK i månaden. Pengarna går till drift och licens för att driva MKSE.com. Betalas via ApplePay, Paypal eller kort. Stort tack för ditt bidrag och din förståelse!
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

 1. Jag kanske är helt dum och helt ute och cyklar. Men man kan köra bambuser med webcam från en dator.

 2. Qik har inte fått en livestreaming app in hos apple. De har gjort en spela in sedan skicka upp till Youtube eller facebook applikation. Inte så vitt skilt från apple´s egen videoinspelningsapplikation. Att det är så beror på att Apple´s API idag bara ger dig en färdig inspelad videofil, ingen direkt access till kameran som är nödvändigt för livestreaming. Och eftersom bambuser handlar om live och inte färdig inspelad video så väljer vi att inte släppa en on-demand app för det “spacet” äger Youtube totalt redan.

 3. Ja, precis så är det. Leifby använder Bambuser via webcamen på sin MacBook.

 4. Qik tycker jag personligen är bättre än bambuser, fler alternativ och rappare stream.
  Märkligt att inte Bambuser har lyckats porta sin mjukvara. Gillar personligen inte Appstore pga av de förbjuder lite för mycket och har ibland väldigt konstiga argument varför inte en app får vara med.

  Bara jailbreaka telefonen, köra Rock och Cydia och ladda ner allt som det borde ha varit!

 5. Håller med. En favorit är Backgrounder. På en 3GS gör ju mycket av det eftertraktade “Spotify och FM-radio samtidigt som surf/etc.” som så många efterfrågar. Har aldrig upplevt att telefonen blir slö heller!

  Och hade jag bott på andra sidan pölen hade Google Voice hacket varit givet.

 6. Backgrounder är riktigt nice! Nej upplever inte heller 3GS luren som slö även om jag kör lite allt möjligt. MyFi och MyProfilesär två andra favoriter.

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.