Alla e-handelsprojekt börjar med PIM, Avensia nysatsar

In Nyheter, Optimizely/Episerver Commerce, PIM by MKSE.com Redaktion Martin Edenström1 Comment

Avensia vill ge Star Republic en match om PIM-kunderna och inte bara EPiServer Commerce uppdragen. Nu storsatsar Lundaföretaget på svenska PIM-framgångssagan inRiver (även om tillväxten lokalt verkar avtagit något i år) och berättar att bolaget nyrekryterat, organiserat upp sig, certifierat sig (hela 12 st nya) och ska ha tagit sex nygamla kunder på plattformen.Anders Andersson, Marketing Manager på Avensia, berättar för MKSE.com att de som går att namnge av kunderna är Teknos (på webben annars okänd äldre VB-lösning)...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. @Avensia_ab och @Acando med 1800 anställda blir partners inom e-handel.

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.