alliansen, Alliansen.se, Alliansensvanner, Facebook Connect, Moderat.se, Ungallians2010, Wordpress Gratis, Nyheter, Offentlig sektor, Språkstöd, Wordpress

Alliansen.se på WordPress hade potential, men totalfloppar ändå

In Gratis, Nyheter, Offentlig sektor, Språkstöd, Wordpress by MKSE.com Redaktion Martin Edenström7 Comments

Alliansen.se har lanserats på partiernas nya favoritbloggmotor och kampanj/temporär-CMS: WordPress. Designmässigt märks det att det hänt saker sedan t ex borgerliga Moderat.se, Kristdemokraterna.se eller Folkpartiet.se formgavs. En trevlig flashcarousel formgiven i de nya profilfärgerna dominerar startsidan. Sidan är bredare och centrerad. Favicon'en glömdes dock bort. Sidan avslutas med en puff som samlar sociala pages och övriga platser. Bra så långt av Erik Bratthall och co. En kampanjblogg har öppnats upp och på denna sajt finns det...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa allt och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du blir en supporterande medlem till MKSE.com. Du betalar vid månadsskiftet och kan därför läsa innan du debiteras. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19:- SEK i månaden. Pengarna går till drift och licens för att driva MKSE.com. Betalas via ApplePay, Paypal eller kort. Stort tack för ditt bidrag och din förståelse!
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Faktiskt rätt schystt ändå att de kör Worpress, rätt coolt att man själv kör samma CMS som Alliansen vill säga. Intressant läsning och beaktningsvärd kritik… Resume var syrliga mot dem!

  2. Pingback: Alliansen.se kunde varit så mycket bättre

  3. Nu när sidan kommit upp måste jag säga att jag gillar den! bra mycket bättre än rodgron.se. Tycker det är kul att dom har twitterfeeds på startsidan. synd att sidan låg nere dock!

  4. Det som inte partierna fixar sköter medborgarna själva. Nu kommer den första Facebook Connect anpassade sajten. Den heter http://folketfragar.se/ (av Emil Gustafsson) och är briljant i sitt intuitiva upplägg. Först ut är frågeställning till Miljöpartiets Maria Wetterstrand.

  5. Jahaja. Men här var borgarna och Alliansen lite fyndiga, på Blondinbella (m fl modebloggerskors) och Johnny Wiktorsons Spotlife har de lagt bloggen http://alltomalliansen.se/ som uppmuntrar bloggerskor, lärase och röstningosäkra, myndiga att rösta blått.

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.