SiteVision ikapp EPiServer på kommunmarknaden

In Featured, Nyheter, Offentlig sektor, SiteVision by MKSE.com Redaktion Martin Edenström14 Comments

SiteVision har fått sin 100:e kund bland landets 290 kommuner. Konkurrenten nämns inte i den officiella informationnen, men Anders Korsvall, en av grundarna till Senselogic, nämner för MKSE att: " - Som du förstår är vi glada över att vara ikapp EPiServer på kommunmarknaden. Man kan ju räkna på olika sätt, men nu har vi garanterat 100 stycken kommuner - och flera på väg in!" Race mellan konkurrenter är alltid inspirerande, för båda parter. Under 2008... Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går bra att läsa allt innehåll flera dagar innan debitering. Summan bestämmer du själv, börjar på 19 SEK i månaden. Ge gärna det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com lever kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd! Är du redan medlem, men utloggad? Tuffa cookies-tider nu. Se till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här intill. Eller registrera dig direkt på MKSE.com via Unlock-länken.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelfrfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

 1. Burlövs hemsida kanske inte hade den mest nydanande design jag har sett.

 2. Burlövs hemsida kanske inte hade den mest nydanande design jag har sett.

 3. ”…kommit ikapp EPiServer”? Hmmm, vill minnas att det var ganska länge sedan det skrevs om att EPiServer passerade 100-strecket. Sitevision torde alltså även fortsättningsvis ligga efter.

 4. ”…kommit ikapp EPiServer”? Hmmm, vill minnas att det var ganska länge sedan det skrevs om att EPiServer passerade 100-strecket. Sitevision torde alltså även fortsättningsvis ligga efter.

 5. Beror ju som sagt ppå hur man räknar, Kunder som haft Sitevision eller EPiServer och sedan bytt räknar ju garanterat med dem.
  Som tex Burlöv som just nu både EPiServer och Sitevision räknar.
  Samt intranät, och publika webbar. Skolwebbar, turistwebbar etc.

  Vi får väl se när båda har passerat 200, av våra 290 kommuner :)

  Ang 100e på EpiServer som kom den nyheter 2008.11, se:
  http://www.episerver.com/sv/Nyheter/Pressmeddelande/Allt-fler-kommuner-valjer-EPiServer-/

 6. Beror ju som sagt ppå hur man räknar, Kunder som haft Sitevision eller EPiServer och sedan bytt räknar ju garanterat med dem.
  Som tex Burlöv som just nu både EPiServer och Sitevision räknar.
  Samt intranät, och publika webbar. Skolwebbar, turistwebbar etc.

  Vi får väl se när båda har passerat 200, av våra 290 kommuner :)

  Ang 100e på EpiServer som kom den nyheter 2008.11, se:
  http://www.episerver.com/sv/Nyheter/Pressmeddelande/Allt-fler-kommuner-valjer-EPiServer-/

 7. Den 100:e EPiServerkommunen kom i höstas 2008, men som Jörgen skriver så finns det säkert många kommuner som idag använder både EPiServer och Sitevision. Oavsett det och oavsett ”tävlingen” oss två emellan, så är det två saker som slår mig. Dels att det faktiskt nästan finns 100 kommuner kvar att slåss om och dels att två relativt små och dessutom Svenska produkter så till den grad dominerar denna marknad. Det är coolt!

 8. Den 100:e EPiServerkommunen kom i höstas 2008, men som Jörgen skriver så finns det säkert många kommuner som idag använder både EPiServer och Sitevision. Oavsett det och oavsett ”tävlingen” oss två emellan, så är det två saker som slår mig. Dels att det faktiskt nästan finns 100 kommuner kvar att slåss om och dels att två relativt små och dessutom Svenska produkter så till den grad dominerar denna marknad. Det är coolt!

Leave a Comment