Apsis köper upp Innometrics, döper om produkten

In CXM, Marketing Automation, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Apsis köper upp Innometrics AB med online marketing och CXM-produkten Innometrics Profile Cloud. “- Det här förvärvet ger oss inte bara en utmärkt teknik, det ger oss också ett unikt kunnande inom datadriven marknadsföring i ett öppet system. Vi har sett kunder ställas inför enorma utmaningar när de försökt implementera de integrerade lösningar som redan finns på marknaden, och därför blir lanseringen av APSIS Marketing Hub ett naturligt steg för oss. För att vi ska vara...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment