Arbetsförmedlingen om amerikanska cloud, nya arbetsprocesser och minskad digital stress med nytt intranät

In API, Cloud / Förvaltning, Intranät, Nyheter, Offentlig sektor by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Istället för att välkomna runt 20 000 deltagare till Las Vegas arrangerades Adobe Summit digitalt under tisdagskvällen. Även Webbdagarna fick arrangeras digitalt från en studio istället för från Waterfront i Stockholm inför 1600 personer. Konferensen Smarta Intranät som brukar locka runt 200 deltagare arrangerades som vanligt idag den 1:a april. Fast som ett digitalt event, med enbart talarna, utan fysisk publik på plats, i Stockholm. Inledningstalare var Charlotte Arfwidson, sektionschef Upplevelseplattformar för Arbetsförmedlingen som berättar om...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon